Missionsgåvan
Kom med i förklädeskampanjen!

Som månadsgivare stödjer du Missionskyrkans arbete i Sverige och andra länder med den summa du vill ge varje månad. På så sätt kan vi arbeta långsiktigt. Går du med nu, får du ett förkläde.

Blir du månadsgivare nu får du ett förkläde sytt av Honorine, Mirna, Misa eller kanske Sylvie. Sömmerskor vi utbildat i Kongo-Brazzaville och i Kongo-Kinshasa. Nu har de egna lärlingar och kan leva på sitt arbete. Deras tro på framtiden för sig och sina familjer har återvänt.

Var med och ge fler möjligheten att klara livet och få framtidstro i ett krigshärjat Kongo – och på andra platser i världen där vi och våra systerkyrkor arbetar för de mest utsatta.

Tillsammans kan vi mer. Bli månadsgivare – och få ett förkläde sytt med kärlek!

Olle Alkholm
tf missionsföreståndare

Så här kan din gåva användas

Ladda ner hela foldern här »